Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Bleskovky z kuchyne (1)

sobota 6. apríla 2013

Bleskovky z kuchyne (1)

To som zas chcela byť strašne vtipná. Bleskovky, jednak preto, lebo sú to rýchle jedlá, ktoré si robím na raňajky či večere, alebo keď sa mi nechce nič vymýšľať a po druhé bleskovky, že sa jedná iba o snímky, ktoré sa mi nahromadili v zložke. Haha..

Na iných blogoch sa však na takéto príspevky pozerám rada, vždy sa pri nich dá inšpirovať. Takže ak nechcete jesť stále to isté, pokojne si týchto pár fotiek prezrite, možno vás niečo osloví. (A keď nie, nevadí, možno aspoň ty, Hell, z toho raz niečo skúsiš, pretože toto je vyslovene intrákové "kuchtenie" :D)

biely jogurt, strúhané jablko, škorica, mandle, pistácie, sušené slivky

jáhlová (slovensky pšenová :D) kaša Nomina, dve kocky čokolády, lesná zmes

paradajka, pol avokáda, uhorka, mozzarella, bylinky provensálske

biely jogurt, pol avokáda, japonská zmes sušienok, sušené slivky, mandle

cherry, čerstvý syr, niva, reďkovky, avokádo

biely jogurt, mandarinka, mandle, zmes sušeného ovocia

ovsená jablková kaša, lyžica domáceho kakaového sirupu

mozzarella, provensálske bylinky, tekvicové semiačka

banánová ovsená kaša plus časť banánu na ozdobenie, domáci ríbezľový lekvár

moja obľúbená večera (ako ste si už asi všimli): paradajka, avokádo, uhorka,  blaťácke zlato s vlašskými orechmi 

4 jahody, biely jogurt, škorica, orechy

avokádo, 2 lyžice kakaa, zmes sušeného ovocia a orechov

niva, balkánsky syr, cherry a sušené paradajky

domáci pletenec so špaldovou múkou, arašidové maslo a banán, domáca slivková nutella

pol vaničky jemného tvarohu, černicový kompót, kukuričné lupienky

šunka, náplň z varenej brokolice a nivy

2 volské oká, pol cukety opečenej na masle, cherry, jarná cibuľka

obed do autobusu: avokádo, uhorka, vajce na tvrdo, niva

olovrant do autobusu: pol vaničky tvarohu, hrsť mix it mysli: maxizmes fíg a sušené ovocie


a moje vrcholné umelecké dielo: jablko, pol vaničky tvarohu, alpro soya čokoládový dezert a cukrové hviezdičky :)





4 komentáre: